lol spectrum to znany,hehe na TNT był chapniety na CON...hehe znany chlopak jest.
LEMONIADA Gość
Wysłany: 2010-02-10, 11:39
No witam wszystkich dusicieli,zostałem zaproszony przez Handzbeat'a na serwerek wasz,chciałem sie też zalogowac na waszej stronce,2 dzien czekam na aktywacje i nic(chyba stał sie ten skrajny przypadek)lol.A jak pobiore wsio z serwera to mam errorka-CAN'T FIND FILE FOR PACKAGE UDTCPLUS....Moze ktoś pomuc prosze?Przepraszam ze tu dziubie ale tylko tu moge:)
Wysłany: 2010-02-10, 18:22
LEMONIADA napisał/a:
No witam wszystkich dusicieli,zostałem zaproszony przez Handzbeat'a na serwerek wasz,chciałem sie też zalogowac na waszej stronce,2 dzien czekam na aktywacje i nic(chyba stał sie ten skrajny przypadek)lol.A jak pobiore wsio z serwera to mam errorka-CAN'T FIND FILE FOR PACKAGE UDTCPLUS....Moze ktoś pomuc prosze?Przepraszam ze tu dziubie ale tylko tu moge:)
Wywal wszystkie UTDCPlus i powinno chodzić :) Bo mogą się gryźć zabezpieczenia które ściągnąłeś z jakichś innych serwerów
_________________ Takich dwóch Handzbeat-ów jak trzech to niema ani jednego =]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum